Республіка Корея: зміни стандартів щодо продукції тваринництва

1 травня 2015 року Республіка Корея (Південна Корея) оприлюднила нотифікацію про розробку Проекту змін до «Стандартів та Специфікацій щодо продукції тваринництва». v Проект ініційований Міністерством продовольства та безпеки лікарських засобів. Відповідно до документу передбачається запровадження наступних змін:

  • перегляд вимог щодо інгредієнтів продукції тваринництва;
  • зміна стандарту щодо вмісту життєздатних мікроорганізмів Clostridium Perfringens у натуральних та плавлених сирах;
  • уточнення визначення терміну «м'ясні продукти» з метою розширення асортименту інгредієнтів м'ясної продукції;
  • уточнення визначення категорій «м'ясо з приправами» та «термічно оброблене м'ясо з приправами»;
  • внесення змін до визначення терміну «подрібнені продукти». Запропоновано включити до цієї категорії заморожене або охолоджене сире м'ясо, до якого після подрібнення не додаються інші продукти харчування або харчові добавки.

Метою документу є підвищення рівня захисту здоров'я населення. Термін ухвалення документу та набуття його чинності буде визначено окремо. Кінцевий термін подачі коментарів – 30 червня 2015 року.

За матерiалами www.ier.com.ua